Kintragadtunk

Címkék

Utolsó kommentek

Költözés negyedszerre

2010.04.20. 23:11 Szabó Balázs

Ez a bejegyzés nem jött volna létre, ha nincs a levédetlen linksys a negyediken. 

Ezúttal is köszönjük!

Elfoglaltuk legújabb szállásunkat, melyben csak óvatosan rendezkedünk be. Úgy tűnik lesz még néhány költözés a héten. Jelenlegi tartózkodási helyünk nem igazán hasonlít a Colombus Circle közvetlen közelében található Hudsonhoz, melyeknél a kristálycsillár rusztikus házassága a plafonon lévő borostyánnal ad némi ízelítőt a hangulatából.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panaszra azért nincs okunk, főleg a mai nap tapasztalatait követően.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mivel már nem rendezkedünk be hosszabb távra, ma már néztük a következő szálláshelyet. A hostelhez vezető úton egy taposóaknaként funkcionáló zacskós barbecueval sikerült Krisz cipőjét felismerhetetlenségig bombázni az utcán. Tipikus vis maior...immáron sokadszor.

Este útnak indultunk felfedezni a következő lakhelyünket. Volt néhány hely, melyekről személyesen is szerettünk volna tapasztalatot szerezni. Sikerült, szemléletformáló volt.

Néhány tíz perc metrózás utána East Harlemben találtuk magunkat, ahol kissé megfagyott a levegő. Távolodva a metrómegállótól már csak a visszajutás gondolata forgott a fejünkben, immáron nem Magyarországra, csak a mi kis Central Park melletti hostelunkba. Lépkedünk vissza a Maslow piramis szintjein, de sebaj...

Az East Harlemi kaland vidámságát tovább nyomatékosította, hogy az italboltok kínálatát  gondosan elzárták plexikkel a külvilágból érkező golyó elől. Gondolom néhány Jack Daniels áldozatául esett már mikor egyes gangek kitették egymásnak az irányjelzőt.

A gyorsétteremben is csak egy hamburger méretű lőrésen folyt a tranzakció, gondosan elzárva a eladót a vevőtől. Szállást nem találtuk meg, de igazából miután beszippantottuk a városrész hangulatát már nem is kerestük. Felértékeltük a jelenlegit és elindultunk vissza minden értékünk és testrészünk birtokában. Azt hiszem ez volt a maximum amit az estéből ki lehetett hozni.

Végül egy kis Times Square-rel vígasztalódva feledtettük New York árnyoldalát. Sikerült.

Szólj hozzá!

Címkék: költözés keresés times szállás square harlem

A bejegyzés trackback címe:

https://kintragadtunk.blog.hu/api/trackback/id/tr331938582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása