Kintragadtunk

Címkék

Utolsó kommentek

Sajtóvisszhangok, köszönjük... Így volt jó, ahogy volt

2010.04.24. 06:58 Szabó Balázs

Ezennel szemelgetünk a rólunk megjelent cikkekből, nem kevés vidám percet okoztak helyenként az apró pontatlansággal vagy megalomániával, csakúgy, mint kommentelőink a félreértésekkel. De ez így van jól, ettől élvezetes:)

Önbecsülésünket egyenesen az egekbe emelte a Blikk, Foglyok a magyar zsenik című cikke:

"Leesett az álla a világ gazdasági vezetőinek a magyar találmányokat látva!"

 

Azért amennyire a Hudson vacsira emlékszem, az álluk megvolt (bár utána nem tudom mi történt), de valóban nagy népszerűségnek örvendtek a srácok a kiemelt projektekkel, csak így tovább.

Az abszolut kedvenc azonban Petike, mi volt ma a neten interpretációja:

ez az indexfőoldalra is kirakott blog nagyon vicces, sikerült pont egy ilyen tenyérbemászó, ellenszenves brókergecit megnyerni a kinnragadásról történő beszámoláshoz. úgy lenne az igazi kalandpark persze a dolog, ha az utcán is kéne aludnia mindezek mellé, és már első este hajléktalanok ennének a húsából.

Szegény úriember már csuklik kőkeményen, de lövésünk nincs, hogy kicsoda. Mindazonáltal kissé sztereotíp a gondolkodásmód....bár nálunk is van öltöny, ha ezen múlik, akkor megfelelünk a vádnak.

A cikkek nagy része azonban torzítatlanul átvette a mi írásainkat, a legtöbbnél meg is történt a hivatkozás a blogra. Láttam azonban olyan esetet is, ahol az általunk írott szöveg egy számunkra ismeretlen újságíró nevében került publikálásra. Először is köszönjük a megjelenési lehetőséget, mindamellett azonban egy jóváhagyást kérni,  vagy hivatkozni a forrásra tisztább lett volna.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kintragadtunk.blog.hu/api/trackback/id/tr961947260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása