Kintragadtunk

Címkék

Utolsó kommentek

Élmények, élmények, élmények

2010.04.24. 05:00 Szabó Balázs

Azt hiszem sikerül ebből a "kényszerpihenőből" 200%-ot kihozni. Mik is voltak?


Volt természettudományi múzeum, ahol többek között rájöttünk, hogy a földrajz és biológia, valamint a fizika egy kis show segítségével hihetetlen érdekfeszítő tud lenni. Ad absurdum, vulkánszakértők is lettünk, hála a hangsúlyos vulkanológiai tárlatnak....Micsoda fordulat.

Utólag summázva, nagyon jó volt, de ez "csak" egy természettudományi múzeum.

Viszont az esti, az hidegzuhany volt: New Museum. Valami botrány, polgárpukkasztás felsőfokon. Modern művészet. Bélalakú kakaimitáció a falon (ezt nem fotóztam, mert 1. a security kolumbiai nyakkendőt kötött volna nekem windsor csomóval,  miután már számtalanszor leoltott, hogy no pictures, 2. szétfolyt volna az iphone kijelzője a látványtól), ugyanez a helyzet a s*lf sucking szoborral. Viszont az önjelölt tárlatvezetőtől megtudtuk, hogy ez az "alkotás" négy mellbimbóval sokkal faszányosabb lenne. Valóban...

 

 Vállalva a kockázatot néhány képet azonban elkövettem:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.) Falból kilógó láb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.) Sexy bitch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.) Énnemtudommiaszarez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.) A hájtenger

 

 

A nap üzenete azonban nem a New Museumban ragadt ránk. Ugyanis rájöttünk, hogy Harlemben a gettóblaster már rég a múlté... Ilyet elvétve látni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van azonban helyette MacBook és iPad....Na meg smartphone, smartphone hátán.

Valamint szecsúánók a tűzlétrán, melyek a zuhanyzó ablakából kinézve őszinte meglepetést tudnak okozni a negyediken, erre Krisz a tanú...


Kalandjainkat Brooklyn Heights-ban, Coney Islanden és Rockawayben folytattuk, de ezt majd később (korfu+havanna lakótelep hangulatmixe, award gyanús vécélehúzó, kócosra ivott szemű businessman aki sörre invitál, naplemente az óceán partján egy léleksüllyestőben)

To be continued....

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kintragadtunk.blog.hu/api/trackback/id/tr761947230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chouwen · http://doufukuai.blogspot.com 2010.04.24. 11:19:51

Nem egy ingerszegény környezetben barangoltok, az egyszer biztos:)! Ha hazajöttetek, ugorj át sörre, aztán rendszerbe foglaljuk az impulzusokat pár Ászok segedelmével:)!
süti beállítások módosítása