Kintragadtunk

Címkék

Utolsó kommentek

A mai program, elméletben és a gyakorlatban

2010.04.22. 15:22 Szabó Balázs

Ma a SZEK Roadshow-n vagyok elméletben a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Végighallgatom az elektronikus kereskedelemről szóló előadásokat, megebédelek délután folytatom. Majd egy szakmailag sikeres napot tudhatok magam mögött. Ezen felül nem csak ott vagyok, elő is adok. Előadok az eBIT színeiben Stratégiai e-fizetés, e-számlázás témában. Valamint, ha még nem lenne elég belőlem, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Ifjúsági Tagozatát is bemutatom. Ez a mai napom.

Azonban ha megkérdezünk a nap végén egy résztvevő hallgatót, hogy milyen voltam, nem fog rám emlékezni. Nem azért, mert felejthető volt, nem azért mert nem figyelt oda....Hanem azért, mert nem leszek ott. Nem leszek ott, mert 7100 km-re leszek hála a vulcano-nak amelynek izlandi nevét mind a mai napig nem tudom megjegyezni.

Mit csinálok helyette? Lesz American Museum of Natural History, ami amellett hogy rendkívül izgalmas lesz, látogatható a repülőjeggyel. Igazán kedves gesztus, örülünk ám már mindennek.

Summa summárum, az elmélet és a gyakorlat néha köszönő viszonyban sincs egymással.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kintragadtunk.blog.hu/api/trackback/id/tr21942695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása